top of page
Klaar om te trappen

Regio Rugby

Regio Rugby

Bij Regio Rugby trainen wij samen en spelen tegen andere regio's. Ons doel is om spelers nieuwe vaardigheden bij te brengen en hen te helpen zich te ontwikkelen tot betere rugbyers. We bieden een gevarieerd programma voor verschillende leeftijden, waarbij je afhankelijk van je leeftijd meedoet aan wedstrijden tegen andere regio's of deelneemt aan trainingen met interne wedstrijden.

Voor spelers van U16 en ouder is Regio Rugby de eerste stap richting selectie voor nationale teams. De nationale teams U16, U17 en U18 worden samengesteld uit spelers die hebben deelgenomen aan het Regio Rugby programma. Ook meiden zijn een belangrijk onderdeel van Regio Rugby. De U14 en U15 meiden spelen samen met de jongens, terwijl de U16 - U18 meiden één team vormen en het als regio opnemen tegen andere regio's.

De verschillende programma's

RRD U11 - U13

Voor de jongste rugbyers in de U11 - U13 leeftijdsgroep (geboortejaren 2012 t/m 2014) organiseren we drie trainingsdagen op zaterdagen, verspreid over het seizoen. Heb je zin om mee te doen en je rugbyvaardigheden te verbeteren? Meld je dan aan via het Inschrijfformulier.

RRC U16 - U18

Ben je geboren tussen 2007 en 2009 en wil je je rugbyvaardigheden naar een hoger niveau tillen? Doe dan mee met Regio Rugby voor U16 - U18! Ons programma biedt acht trainingen, verdeeld over doordeweekse avonden en zaterdagen, en vijf wedstrijddagen op woensdagen, verspreid over het seizoen.

Iedereen is welkom om mee te trainen en kans te maken op een plek in het team. Voor de wedstrijden maken we een selectie van 23 spelers die het opnemen tegen andere regio's. Vind je het leuk om je vaardigheden te testen en de strijd aan te gaan met andere regio's? Meld je dan aan via het Inschrijfformulier.

RRD U14 - U15

Voor rugbyers in de U14 - U15 leeftijdsgroep (geboortejaren 2010 en 2011) bieden we een intensief programma aan. Dit bestaat uit zes trainingsavonden op doordeweekse dagen en drie wedstrijddagen op zaterdagen, verspreid over het seizoen. Iedereen is welkom om mee te trainen en te strijden voor een plek in het team. Voor de wedstrijden wordt er een selectie van 23 spelers gemaakt die het tegen de andere regio's opnemen. Heb je zin om mee te doen? Meld je dan aan via het Inschrijfformulier.

RRC Meiden U16 - U18

Ben je een fanatieke rugbyspeelster geboren tussen 2007 en 2009? Doe dan mee met Regio Rugby voor U16 - U18 meiden! Ons programma biedt een unieke kans om je vaardigheden te verbeteren met acht trainingen, verdeeld over doordeweekse avonden en zaterdagen, en vijf wedstrijddagen op woensdagen gedurende het seizoen.

Iedereen is welkom om mee te trainen en een plek in het team te veroveren. Tijdens de wedstrijden nemen de geselecteerde 23 speelsters het op tegen andere regio's. Lijkt het je leuk om mee te doen en jezelf uit te dagen tegen andere regio's? Meld je dan aan via het

Inschrijfformulier.

Kosten Regio Rugby

Als regio streven wij ernaar om de kosten voor onze deelnemers zo laag mogelijk te houden. Wij investeren echter in hoogwaardig materiaal en een professionele coaching staf, die een vergoeding ontvangt voor hun toewijding en expertise. Daarom vragen wij een eigen bijdrage van €10,- per sessie.

Het goede nieuws is dat als je niet geselecteerd bent voor een wedstrijd, je daar ook niet voor hoeft te betalen. De kosten voor wedstrijden worden apart verrekend, zodat je alleen betaalt wanneer je daadwerkelijk deelneemt.

Eventueel budget dat overblijft zal opnieuw worden geïnvesteerd in het Regio Rugby programma, om de kwaliteit en mogelijkheden voor alle deelnemers te verbeteren.

Samen bouwen we aan een sterke rugbygemeenschap in onze regio. Doe mee en ervaar zelf de passie en energie van Regio Rugby!

​​

*Maximale kosten als je voor elke wedstrijd wordt geselecteerd

​​

Leeftijd
Kosten training
Kosten wedstrijd
U16 - U18 Meiden
€80,-
€50,-*
U16 - U18
€80,-
€50,-*
U14 - U15
€60,-
€30,-*
U11 - U13
€30,-
-
bottom of page