top of page

ONTWIKKELINGEN IN RUGBY ACADEMY NOORDWEST

Bijgewerkt op: 23 nov. 2023


clubhuis RFC Haarlem
RFC Haarlem

Op dit moment zit RANW in een ontwikkeltraject om de academy klaar te maken voor een succesvolle toekomst. Hierbij zijn wij gestart met het bekijken op welke locatie de activiteiten van de academy het meest succesvol kunnen worden. Daarbij rekening houdend met verschillende factoren, waarbij het belang van de huidige academy spelers en potentiële nieuwe spelers, de overhand heeft. In die afweging heeft het bestuur, samen met Rugby Nederland, besloten om tot 3 locaties uit te breiden per rugby seizoen '24/'25.


  • Locatie Alkmaar blijft, in samenwerking met Alkmaarse Rugby U.F.C. en het Willem Blaeu College en is al operationeel.

  • Locatie Haarlem komt erbij, samen met RFC Haarlem en het Mendel College, zullen wij met ingang van 8 januari 2024 van start gaan, de eerste maandag na de kerstvakantie.

  • Locatie Hoofddorp zal helaas aan het eind van het seizoen '23/'24 ten einde komen. De academy spelers van deze locatie hebben voor dit seizoen hun weekprogramma van school al volledig aangepast en kan daarom niet eerder stoppen. Dit geeft Mats en Kevin de tijd om met een ieder, in een persoonlijk gesprek, tot de meest goede oplossing te komen.

  • Locatie Amstelveen is nog op zoek naar een middelbare school om samen met de Amstelveense Rugby Club de 3e locatie te vormen. De voorbereidingen zijn in volle gang en ons doel is om per rugby seizoen '24/'25 ook daar van start te gaan.


Graag komen we snel met verdere berichtgeving omtrent de ontwikkelingen van RANW. Voor eventuele vragen zijn Mats en Kevin wekelijks bereikbaar.

Commenti


bottom of page