top of page

wo 27 mrt

|

NRC Amsterdam

Regio Rugby Competitie

De "pathway" naar Nederlands Rugby succes!

Regio Rugby Competitie
Regio Rugby Competitie

Tijd en locatie

27 mrt 2024, 14:30 – 16:30

NRC Amsterdam, Bok de Korverweg 6, 1067 HR Amsterdam, Nederland

Over het evenement

De Regio Rugby Competitie zal onderdeel uitmaken van de Pathway om een hogere kwaliteit in talentidentificatie te garanderen. De beste spelers van elke regio, in de categorieën Onder 16, Onder 17 en Onder 18.

Voor een succesvol verloop, doet Rugby Nederland een beroep op de expertise van de rugby academy’s. Het doel van de competitie is om talenten te identificeren. De wedstrijden worden gespeeld op woensdagen, zodat de spelers in het weekend vrij zijn. Op deze manier hebben de clubs, spelers en gezinnen tijd voor andere activiteiten in het weekend en ook tijdens de vakanties. De competitie biedt niet alleen een kans voor spelers om zich te tonen. Het is ook een moment waarop talentvolle coaches en scheidsrechters de kans krijgen dit te doen.

Het seizoen wordt in tweeën gedeeld. In het eerste deel, tussen november en maart, worden de wedstrijden in de competitie gespeeld. Aan de hand van de wedstrijden worden de spelers voor het nationale team geselecteerd. In de tweede seizoenshelft zullen de teams samen trainen en wedstrijden spelen.

Deel dit evenement

bottom of page